ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εγκατάσταση - Συντήρηση

Η συντήρηση – service των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία τους και ανάλογη με τη διάρκεια ζωής τους. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εγκατάστασής σας, οι επισκέψεις στο χώρο σας για την συντήρηση του Ηλεκτροπαράγωγου Ζεύγους (Η/Ζ) μπορούν να πραγματοποιηθούν ανά διάφορα χρονικά διαστήματα όπως μηνιαία, τριμήνου, εξαμήνου, ή ετήσια.

συντήρηση γεννητρια

Με τον όρο Συντήρηση εννοούμε πάντα την Προληπτική Συντήρηση η οποία αποτελεί ένα σύνολο περιοδικά επαναλαμβανόμενων εργασιών – ελέγχων – ρυθμίσεων που εξασφαλίζει την ελαχιστοποίηση των βλαβών και όχι απλώς την επισκευή αυτών. Η αξία και η πολυπλοκότητα των εγκαταστάσεων και συχνά η κρισιμότητα των υπηρεσιών που παρέχουν, κατέστησαν αναγκαία μία Προληπτική και με επαγγελματική ευσυνειδησία συντήρηση.

Ενοικίαση

Εγγύηση Αδιάλειπτης Ενέργειας στις Σημαντικές Στιγμές σας!

Γεννήτρια

Σε κάθε εκδήλωση, ανεξάρτητα από τον χαρακτήρα της, η παροχή αξιόπιστης ηλεκτρικής ενέργειας αποτελεί κρίσιμη πτυχή για την επιτυχία της. Η Υπηρεσία Παροχής Ηλεκτρικής Γεννήτριας έρχεται να καλύψει αυτήν την ανάγκη, προσφέροντας μια πλήρη λύση για την εξασφάλιση αδιάλειπτης και ασφαλούς ενέργειας σε κάθε είδους εκδήλωση.

Ηλεκτρική Γεννήτρια: Η Κινητή Πηγή Ενέργειας

Η ηλεκτρική γεννήτρια αναδεικνύεται ως η ιδανική λύση για κάθε είδους εκδήλωση, από πολιτικά γεγονότα και συναυλίες μέχρι γάμους και εταιρικά events. Η ευελιξία της παρέχει τη δυνατότητα να ταιριάζει σε διάφορα μεγέθη και τύπους εκδηλώσεων, καλύπτοντας τις ανάγκες από μικρά προσωπικά events μέχρι μεγάλες εκδηλώσεις μαζικής συμμετοχής.

Αξιοπιστία και Ασφάλεια

Η ηλεκτρική γεννήτρια που παρέχουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας όχι μόνο υψηλή απόδοση αλλά και απόλυτη ασφάλεια κατά τη λειτουργία της. Η συντήρηση πραγματοποιείται περιοδικά από έμπειρους τεχνικούς, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της σε κάθε στιγμή.

Εξατομικευμένες Λύσεις

Κατανοούμε ότι κάθε εκδήλωση είναι μοναδική, και γι’ αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε πελάτη. Αναλαμβάνουμε τον υπολογισμό της απαιτούμενης ισχύος, τοποθετούμε τη γεννήτρια με ασφάλεια και παρέχουμε συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Άμεση εξυπηρέτηση
24 ώρες / 7 ημέρες
694 099 90 25 - 210 619 73 41